РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лич І. В. Біологічна роль абзимів в організмі людини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
2.

Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
3.

Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
4.

Башта А. О. Отримання халви оздоровчого призначення // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
5.

Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
6.

Сімахіна Г. О. Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
7.

Пасічний В. М. "Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
8.

Д'яконова А. К. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
9.

Тогачинська О. В. Вплив фузаріозних хвороб на розвиток зернових та дослідження їх біохімічних показників // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
10.

Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
11.

Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
12.

Кирпіченкова О. М. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
13.

Гуменюк О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
14.

Оболкіна В. І. Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
15.

Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
16.

Симоненко Ю. М. Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
17.

Соколенко А. І. Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
18.

Кривопляс-Володіна Л. О. Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
19.

Горчакова О. М. Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
20.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського