РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Журнали та продовжувані видання (2)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
162
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Лич І. В.
Біологічна роль абзимів в організмі людини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
2.
Кравченко М. Ф.
Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
3.
Пенкіна Н. М.
Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
4.
Башта А. О.
Отримання халви оздоровчого призначення
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
5.
Сімахіна Г. О.
Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
6.
Сімахіна Г. О.
Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
7.
Пасічний В. М.
"Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
8.
Д'яконова А. К.
Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
9.
Тогачинська О. В.
Вплив фузаріозних хвороб на розвиток зернових та дослідження їх біохімічних показників
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
10.
Куник О. М.
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
11.
Радзієвська І. Г.
Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
12.
Кирпіченкова О. М.
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
13.
Гуменюк О. Л.
Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
14.
Оболкіна В. І.
Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
15.
Роман Т. О.
Харчова
цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
16.
Симоненко Ю. М.
Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
17.
Соколенко А. І.
Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
18.
Кривопляс-Володіна Л. О.
Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
19.
Горчакова О. М.
Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
20.
Кишенько В. Д.
Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського